Tuesday, December 17, 2013


give-awayySANTA LEFT SOME PRESENTS    

AAAAH, YEAHH time for another give away. The last give away was last year with my ex-partner Sabrina. This year I decided to give away some of the things I believe we all need to get through this cold winter. I selected the pieces all by myself and inspired them on the current and past trends ; the KENZO tiger, which was REALLY HOT like many of you already know. The statement earrings, also very handy for upcomming christmas :) , The Woolrich look alike hat and last but certainly not least the Iphone FUCKFACE cover from chic&shit. Basically, these items will come in handy for almost every fashionista!

And since Christmas is coming up, I decided to do a little extra:  the winner gets 50 euros to spend at Doortje Vintage  

So what do you have to do?
1. Like my facebook page 
2. Follow me on instagram
3. Tell me why you need this winter giveaway set!
Deadline is Saturday 28th of December. ph Michiel

Scarf SOLAR
Hat SOLAR
EARRINGS SOLAR
Iphone case CHIC&SHIT9 comments:

 1. THIS IS SO COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

  ReplyDelete
 2. wauw wat ontzettend gaaf! ik heb je overal op gevolgd
  ik vind het echt een hele gave set bij elkaar.. maar heb ik dit nodig?
  Omdat het super leuk is om 1. te winnen want dat deed ik verder nooit vroeger
  2. kijk nou het blingt hoe mooi is dat? ik ben net een ekster en 3. Ik zou het mega mega gaaf vinden om dit te winnen!
  En natuurlijk zou ik er wat over schrijven.

  liefs'
  en ik wens iedereen succes met winnen!

  ReplyDelete
 3. Wat! Dit moet zowat de coolste give-away ever zijn! Du-uh, tuurlijk doe ik mee :D
  Why? Simpel, dit kan ik gewoon niet laten voorbijgaan, ik wilde de Kenzo tiger al meer dan een jaar geleden, maar het budget liet het niet toe. En een extra cadeautje would make me day :D

  Liefs,
  M. - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 4. Leuke give-away :), maar ik vind je shiny silver pants ook erg gaaf! Mag ik vragen waar die van is?

  ReplyDelete
 5. Wat een súper leuke give-away! Ik zou hem heel graag winnen omdat ik al tijden naar zulke oorbellen op zoek ben; kleine vallen nooit op in mijn haar! Ook vind ik de kleur echt prachtig. Bovendien zou het iphone hoesje ook perfect van pas komen, die van mij is pas stuk gegaan!
  ifyoufindstyle@hotmail.nl

  ReplyDelete
 6. O en nog helemaal vergeten: een giftcard van doortje vintage is al helemaal geweldig, wat extra kleren voor de winter zijn natuurlijk nooit verkeerd!

  ReplyDelete
 7. super!
  http://www.we-heart-fashion.com

  ReplyDelete